I was flying, now I´m crashing.

Oh noooooooooooooooooooooooooooooooo. Jag har blivit beroende av nutella! Jag kan inte sluta ät mackor med nutella på. There´s no control. Fan.
  Vädret ute är grått. Tror att det regnade en skvätt nyss. Men det är ju söndag, på söndagar får det regna. Ska plugga lite och äta en nutella macka nu.
Ska laga lite middag ikväll, for ones.


xoxo

What your mind believes, you can achieve.

Det är a Saturday night och här sitter jag all alone och gör ingenting. Vet inte när D23 dyker upp..om tio minuter sa han för tjugo minuter sen..
   Har lyckats plugga lite och dämpat lite ångest. Bara lite. Det är sjukt hur mycket vi måste ha lärt oss till tentan. I´m going crazy, känns som om jag knappt kan hälften..
Börjar bli trött..fast än jag har sovit halva dagen. Alla mina gorbies piroger är slut. So sad. Har lagt in pommes till D23, men de lär ju bli svarta tills han kommer hem. Haha.



Stället

xoxo

Högsäsong för stora magar.

Ja. Det var allt vi såg när vi var ute på stan igår. Gravida människor åt alla håll. Det kanske är populärt att pluppa ut bebisar på sommarn? What do I know.
   Vädret var fint, det börjar gå emot rätt håll känns det som.
Idag gick jag upp ur sängen halv sju. Halv sju på kvällen. Har ångest och mår illa. Gårkvällen var skitkul, var på kåren och hela universitet var där, typ. Men nu måste jag plugga. Laga mat. Eller nåt.



xoxo


xoxo




Idag har jag och D23 grillat.

xoxo

Soorrrrrrrrrryyyyy maaan.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för denna extrema bloggtorka mina få läsare. Jag har ingen ursäkt förutom att det har varit påsk.
   Har spenderat påsken i Uppsala och därmed varit borta i fem hela dagar från Örebro. Vistelsen i Uppsala var bra, kan inte klaga....inte så mycket i alla fall.
Kom hem igår, var på en för j ä v l i g  föreläsning denna morgon, det sticks i mig när jag tänker på det. Har ångest för att jag inte pluggar hemma och att jag inte fattar ett piss!

Aja. Det löser sig. Ska banta och träna järnet denna vecka. Much need.



Muu

xoxo

Trötta days.

Då var man hemma efter en 4 timmars föreläsning. Hello sömnpiller number ooonee. Jag säger bara, nervsystemet är inte o leka med.
   Tjaa..vad händer annars..har handlat en bok och massa pennor för tusen kronor idag, var och tittade på salsa kurs igår och har ätit massa godis. Det är ju liksom påsktider..

Imorgon åker jag till Uppsala och är där i fyra eller fem dagar..nu ska jag steka ägg och bacon! Ciao.

Kalkonbacon alltså.



xoxo


Status Update.

Jävla skit också!

.....

Min jävla pojkvän sitter och äter upp min ben and jerrys just nu. Och jag fick diska.
Yep. That is love.
Är så sjukt lack så det inte är klokt.


xoxo

Uppsala.

Det blir en tripp till Uppsala imorgon. Bara för en natt. Saknar hemmet. Är tillbaka på söndag igen. Tjingeling.



xoxo

SEX AND THE CITY 2, PREMIÄR OM...





















..ett år! Datumet är spikat den 28 maj år 2010. Förra filmen drog in 3.5 miljarder
kronor, so why not again liksom? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta... Om
jag fick välja skulle det inte ha gjorts någon film från första början. Men it is what it
is. Och vem älskar inte alla klädbyten till varje scen? Och alla skor och väskor! Dräggel.

xoxo

Så mycket fuffens.

Ja, det är ju ett mysterium, det här med kärlek. Allt går så fort och helt plötsligt har man hamnat i kärlekshålan. Man är där i hålan och kan inte komma ut. Man vill inte komma ut. Aldrig, nåågoonsin.
   Det är sant att kärleken gör en blind, man går där med sin rangliga käpp och försöker komma fram bland vägarna utan att se. Läskigt. And very dangerous. 
Så man går och går...utan att se. Och tillslut har man tappat bort sig själv. 
   Är man smart så lyckas man aldrig tappa bort sig, man ser allt skarpt, redan från början. Eller så förbättrar man bara synen med tiden. Man jobbar på den. Gör en synundersökning. Fixar glasögon och linser. Då känns allt bättre i kärlekshålan. Liksom.



xoxo

Virus och bakterier.

Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyfasen vilken oändligt lång och gäspig dag! Min hjärna dog under sista föreläsningen. Hur jävla mycket måste man veta om bakterier och klamydia för att kunna bli sjuksköterska? Palla liksom.
   Ska strax åka och träna och eventuellt simma, behövs med tanke på att jag tryckte i mig my friends Ben & Jerry nyss. Ikväll ska jag somna tidigt fast jag är ledig imorgon, är sjukligt trött.



My lovely cows.

xoxo

Olearys.

Kom hem för en stund sen från Olearys. Tittade på fotbollen, och tjaa...Sverige förlora, förvånad? Nope.
   Men förövrigt var det en very nice evening måste jag säga! Har massa bilder som sitter och trycker i min kamera, men jag är för lat för att sätta in en sladd i kameran och sedan sätta in en sladd i datorn och sen föra över liksom. Så lat är jag.
Ska göra det..inom snar framtid.

Imorgon går jag i skolan från 8:15 till 15:45, I am going to freaking die. Jag är helt slut, har märkt att jag inte sover så mycket. Typ sex timmar per natt, not so good va va va va.

Rihanna har lämnat Chris Brown nu, på tal om inget. Det var väl på tiden?



xoxo

April April din dumma sill.

Hejsan hoppsan. Just nu sitter jag och äter frukost för tredje gången. Frukost. Det bästa måltiden. Har ätit gröt, mackor, ägg och nu äter jag kellogs frosties, så gott när mjölken smakar sött.
   Vädret är fint ute idag, så ballerina skorna kommer att be used. Ska promenera till skolan om en halvtimme. Fyfaaaaaaan vilket tråkigt inlägg, sooooooooooorrryyyyyyy. Ska äta mer frosties nu, hare  gött!



en sån skulle sitte fint på mina triglycerider

xoxo

RSS 2.0