Frimis.

Det känns som en söndag.
Det känns som en helg precis varit förbi. Men i själva verket börjar det imorgon, can not believe it. Har chillat alldeles, alldeles föööööör mycket! Dags att skärpa till sig, gräva fram böckerna och börja läsa. Jag går ju trots allt på universitet..?
   Idag har jag t.ex. inte gjort ett piss. Har tittat på fresh prince med D22 hela dagen, sen på kvällen handlade jag lite på konsum och gick och tränade med King.

Igår var vi faktiskt på Veronica Maggio på Frimis...











xoxo

Catch a moment.









Lite av fredagen förra veckan.
xoxo

Eh..

OMG!
  Tittar på kanal 5 just nu. Det handlar om en man som har sex med sin bil! Det finns alltså människor som har sex med bilar. Hur j ä v l a  s j u k t är inte det på en skala?  Hon är kurvig och fin, hon är min älskarinna, jag ser inget fel med det. SAY WHAT?

Det är liksom ett fordon..

So sicko.

Måste sluta titta.


xoxo


Semledag!

Fettisdagen, den bästa tisdagen!



xoxo

So high of the ground.

Alltså. Jag vet inte vad jag ska säga. There is like n o e x c u s e s.  
   Jag har inte skrivit här på tre hela dagar, men ändå har jag varit hemma alla dessa tre dagar. Helt otroligt. Jag har haft världens skönaste helg. Efter hemtentan som lämnades in efter tre timmars sömn på fredagskvisten har jag bara chillat. Som fan. Jag har bara ätit skräpmat, sovit, tittat på filmer och youtubeklipp i princip hela helgen med D22. Förutom lördagskväll då det blev biobesök med C.C och D22, vi såg Valkyria, en bra film! 
 
   Idag paniktränade jag och Cow King och brände mer än 300 kcal, fett behövlig kan man väl säga. Sen blev det cows night in med the girls, vi gjorde ansiktsmaskar, målade naglarna och lyssnade på backstreetsboys, kan det bli bättre?

Förlåt, men jag är aptrött. Laddar bilder från kameran imorgon. A girl´s got to sleep alltså.



xoxo

Det finns mer hunger efter kärlek och uppskattning i världen än efter bröd.

Jag är klar! Klar! Klar med hemtentan. Min första hemtenta på universitetet. Jag känner mig såååå glaad över att det äntligen är över. O-V-E-R.
   Nu kan jag bara ta det lugnt hela helgen. Imorgon ska vi upp till skolan innan åtta, skriva ut och lämna in tentan och sen däcka. Jag ska träffa D22 och gå på reeeeeeelaaaaax. Ska bli så sjukt skönt.

Nu ska jag maila tentan...och kanske sova om en stund. Cow King sitter här och kämpar. Good Cow. Mu. Mu!



jag äger mycket black

xoxo

Man kan inte kämpa ihjäl en skugga, den dödar man med ljus.

Ja, här sitter jag och äter en tuna-sandwich och pommes. Konstigt combo maybe, men I was very hungrig. Jag vet inte längre vad jag ska skriva här i bloggen. Livet har blivit plugg, och plugg har blivit livet. And I don´t really like it!
   Är färdig med hemtentan, men den är alldeles för slarvig och sugig så ska sitta någon timma snart och fixa till den. Then I´m done! Palla liksom.

Pratade precis med mamma, pappa och bror. Saknar de a little bit.

Aa..vad ska jag säga..imorgon blir det massage, relax, bad och fest.



xoxo

Thuuuuuursday.

Igår satt vi från kl elva till kl sju i skolan och skrev hemtentan. Gick det bra? Nej. 
   Är vi klara? Nej.
Måste vi sitta hela dagen idag? Ja.

Jag och C-King gick och la oss runt tre igår och somnade på stööööööööööört, klev upp för en stund sen. Ska hem, byta om, hämta lunch sen ska vi vara i skolan innan tolv, AGAIN.

Men idag ska jag fan bli klar, eller aa, I kind of have to. Vi kan trösta oss med att det är fredag imorgon. 



Frukost time

xoxo 

Godmorgon!

Godmorgon alla glada!
   Det är onsdag idag, bara halva veckan kvar, är det inte helt fantastiskt? Förutom att det är minus grader ute och att saab håller på att gå i konkurs så är det väl en fin fridfull morgon ändå?

Jag sitter här, äter min gröt, dricker mitt te och leker nyttig helt enkelt. Nu ska jag fortsätta lyssna på Caroline Winberg på thevoice och fixa mig. Ha en bra dag.



xoxo

På tidens vingar flyger sorgen bort.

Åh my lord.
Detta BLOGG.SE SUCKS. Har försökt komma in på denna sida flertal gånger, försökt skriva, försökt lägga upp nya inlägg. Men det går inte! Allt går bara så sjukt segt!

   Anyway, jag befinner mig nu i Örebro! Kom hit igår runt tre och blev upphämtad av D22, vi åt max (höll  hamburgar-löftet i två veckor) och chillade hela dagen.

Idag har jag storhandlat, gymmat och hängt med CowCrew. Imorgon får vi hemtentan (!!!!!), så kommer sitta med den hela onsdag och torsdag. Ska vakna sju imorgon och pallra mig iväg till skolan innan nio och get going.

Ja, det är väl det som har hänt?

   Nu ska jag bara taaa deeet luuuugnt och försöka lägga mig innan tolv så jag orkar de närmsta två dagarna. Hoppas ni har det bra därute och åker skidor eller vad ni nu tycker om att göra.



www.sadia.blogg.se/ s lakan

xoxo



We are family.

Söndagar. Det känns som om den dagen är speciell, det är verkligen den dagen man stannar hemma. Och det är precis vad jag har gjort all day long.
   Det började krypa liiiite i mig under eftermiddagen, men det gick över. Måste säga att jag verkligen enjoyed att vara hemma med mamma och pappa. Tänk vad mer man uppskattar de när man inte bor hemma längre.

But tomorrow I will return. Tillbaks till staden Ööörebroo. Ska bli nice.
Ha en trevlig kväll!


Min ♥ dag present från mor

xoxo

Söndagschillerill.

Faaaaan vad jag är sämst på att packa!
Jag trodde inte att jag skulle behöva mer än en väska tillbaks, men sedär, två fulla resväskor EXCLUSIVE MIN DATOR, damn!
   Vilka saker ska jag utesluta?
Jag vill ha med mig fler par skor, alla mina jackor, min tvätt, mina högtalare och alla tusen matlådor mamma kirrat. Ååh, what to dooo, what to dooo.

Jag har hemskt ont i ryggen också. Det bara värker. Massage? Någon?

Saknar Örebro

xoxo


Löövlördag.

Glad alla hjärtansdag allihoppa!
Lördagen bestod av lite shopping med mamma och pappa och träff med mina fantastiska vänner. Perfect helt enkelt. Och nu om någon minut är det över.



Rosor

xoxo

Friday night.

Bara en timme kvar på denna fredag. Denna otursfredag.
   Jag har hållit mig inomhus i princip hela dagen, förutom när jag åkte med bilen till Vreten och köpte fyra kebabtallrikar. En till mamma, en till pappa, en till bror och en till mig. Ingen av oss pallade mer än hälften, fett mesigt. Jag ska äta resten till frukost imorgon. It´s gonna be goood.

Jag är faktiskt ganska trött just nu. Vill nästan hoppa i sängen och bara sova. Mmmmmm..sömn. Sömn is the shit people.

Ska nog stänga av datorn strax, hopp i säng och läsa lite och ringa och störa D22.
Imorgon är det lördag! Löövlördag you know.





xoxo



 


Fredag den trettonde.

Då var fredagen ännu än gång tillbaka, det känns som om jag knappt hinner längta längre. Helt plötsligt var dagen kommen, utan väntan. Vet inte om det är bra eller dåligt.

   Har ingen koll om vad som händer idag, ska bara ta det lugnt, titta på tv och äta mig tjock var tanken. Ska plugga, men frågan är när och om jag verkligen kommer att göra det...men what happens, happens. Kanske händer det något förjävligt, det är ju fredag den trettonde trots allt.






My life

xoxo

Ja, jag vet inte.

Ena stunden är man skitglad, man bara känner hur allt är helt perfekt. Ingenting är fel. Ingenting alls. Man kan vara jättelycklig, men i bakhuvudet kommer det alltid finnas en tvekan, en undran om vad det hemska som kommer att hända därefter är för något.

   För att allt, kan aldrig vara bra. Det finns ingen etthundraprocentiglycka you know? Det kan finnas nittioniokommanioprocent, men aldrig etthundra. All good things have to come to an end liksom. All good things kommer alltid to an end, and that is a fact.

Så därför är det synd att när man väl är lycklig så kan man aldrig vara det hela vägen ut. Alltså, hela längsta vägen ut. Lycka är en tickande bomb. Som bara väntar på att explodera i sorg.

Nej nu ska jag försöka sova. Måste upp rätt tidigt imorgon och utforska lite i min hemstad Uppsala. Och utforska lite i mitt huvud.


Måste hinna plugga lite och leta efter nästa kurslitteraturen

xoxo

Outkast



Seminarium-dags, ha en bra onsdag, bara halva veckan kvar, Seeya.

xoxo

For my outstanding valentine.

Shulululuuu.
Då var tisdagen nästan avslutad. Vaknade klockan fem imorse och tog mig till praktiken på Örebros Universitetssjukhus, where the Cow Lööv (alltså jag) was born. Det var bättre idag, höll på att däcka lite på slutet, men hey jag vaknade fem som sagt.
   Efter det gick jag och D och pumpade på gymmet och sen samlades halva CowCrew och pluggade lite (läs: snacka skiiiet).  Anyhooooooow, det var min dag! Är helt slut men ska plugga nu snart tills jag somnar. Imorgon väntar ett seminarium och veckan efter en fet hemtenta.

Vill ej.

Jaa, vad mer..på lördag är det alla hjärtans dag! Har inte märkt så mycket hysteri detta år, that is nice. Ska träffa vänner i Uppsala på hjärtedagen. Kommer bli kul, jag längtar lite hemåt.




xoxo

One closed door.

Jag kunde inte öppna dörren imorse.
Det gick liksom inte.

Jag kämpade mig upp vid sex denna förjävliga måndagsmorgon, åt frukost, klädde på mig och timade in perfekt till bussen. Trodde jag.
   Om jag visste att det skulle ta 50 fucking minuter att öppna en dörr så skulle jag skippat den här dagen alltså.
Eftersom ingen skottar snön åt oss här på tallrisvägen, så hade snön låst in mig, och fryst in dörren. Jag blev så jävla arg, det var min första praktikdag och jag kom en timme försent.
   Stod och sparkade på dörren halva morgonen, väckte utbytesstudenten, ringde slut mina comviqpengar till bovärdskontoret och kokade massa vatten.

Och efter att ha dränkt dörren med vattenkokarn gick det tillslut. 50 fucking minuter efter. Blä.
Är trött.

I need choklad.

xoxo


En ny fräsch vecka.

Ja, då var det redan måndag! Helgen har kännts som en veckas lov på något sätt, så det känns ganska skönt att vara tillbaks in the vardagsrutiner igen.
   Måndag och tisdag är det praktik här på Örebros Universitetssjukhus! Ska bli riktigt kul! Hoppas jag i alla fall. Finallyyyy liksom. Jag hamnade på nerurologkliniken. Ska bli very interesting.
  På onsdag har vi seminarium och efter det tar skolveckan slut! Och jag kommer inte att ha någon skola ända tills hemtentan veckan efter, såå sköönt. Ska få komma hem till Muppsala. 
Men jag ska faktiskt försöka läsa mycket och plugga trots ledigheten så jag är ready ready ready inför hemtentan, you know? 



Jag har bränt alldeles to much pengar, det är dyyyyyyyrt att bo själv kan jag säga er. 

xoxo


Living for the Weekend.

Förlåt förlåt förlåååååååååååååååååååt!
   Förlåt för en pissdålig uppdatering under helgen. Men jag har...ja..skaffat mig ett liv? Skoja.
Sitter här nu nyduschad och ganska så trött. Har tränat, käkat pizza, tittat på tv och pluggat lite idag med Cow King. Förövrigt har jag haft en g r e a t helg.

På fredagen var vi hos mig och åt tacos innan utgång, rekryterade två CC (CowCrew) medlemmar också! Det var very nice and the music was good. Men DJ:n var lite knas, om jag får säga mitt!

På lördagen segade vi all day long tills vi tänkte gå på bio, men D22´s bil startade inte. Bad luck chuck. Så vi  var här och käkade pizza, spelade kort, tittade på Crash och hade allmänt trevligt.

Ja, that was my weekend i mycket mycket korta drag.







xoxo


Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.

Då var helgen äntligen kommen. Veckan har gått såå snabbt, att jag inte riktigt har hängt med..I need a break to breath liksom.
   Så imorse låg jag i sängen ända till tolv, klev upp, borstade tänderna och gick till M och åt Lasses korvgryta med pasta. Den var dunder. Jag hann faktiskt också läsa ett kapitel imorse medan jag låg i sängen, det var bra gjort av mig, boken är faktiskt intressant, så jag ska läsa lite till senare också. Måste vara lite förberedd inför fältstudien nästa vecka.

Denna fredag innefattar stan, glasögon, tacos och utgång enligt planer. Sen vet man ju inte vad som sker. Ska ta bussen till stan runt tre och vara smakråd till M som ska införskaffa sig new glasses.

Hoppas ni har det bra, trots snöflingor i ansiktet. Ska dricka Powerdrink och läsa lite innan jag gör mig i ordning. Höres.


Det är tur att jag har börjat träna.

xoxo

Att lära utan att göra, är som att älska utan att röra.

Hello my children. (?)
Ja, vad ska jag säga..? Dagen har sett ut som så att vi var i skolan från nio till tre och så handlade jag och D (aka Cow King) på willys till tacokväll(!) imorgon. Och inte nog med det! Har köpt en hel back med ENERGYYYYYYYYYYYDRINK! Mycket smartare än att köpa en/två redbull för tjugo kronor everyday liksom.

   Eeeee, what else...har praktik nästa vecka, måndag & tisdag, vet inte riktigt när och var, måste figure that out under helgens gång, måste lite plugga ikväll, kolla igenom kurslitteraturen tills nästa kurs och sen ska jag faktiskt ta mig hemåt nästa helg! Wei wei wei.

Nu mina vänner! Är det dags för träning! Sitter redo in my t-shirt och ska möta D alldeles strax. PUMPA PUMPA PUMPA.



My addiction



xoxo

Jag har gymmat.

I did it! I did it!
   Har pluggat från tolv till fyra idag i skolan med Cowcrew, that is very duktigt. Måste bara berätta vad jag har ätit. Jag har ätit två mackor + två redbull + två mackor + gröt + lite chips och choklad. Ööööööööööh var är maten. Jag är så sjukt lat att jag inte ens har pallat koka pasta. Damn me.

Men men, nu till det viktigaste. Jag var på gymmet idag. Jag och D har skaffat gymkort på Nautilus nu. Fyfaaaaaaaaan vad vi ska bli fit. Har fyra månader på oss. Vi ska simma, vi ska springa, vi ska pumpa helt enkelt!
   Såg ut som ett fån idag though. Har aldrig haft gymkort förut. Fatta typ ingenting. Men det kommer väl.

Nu ska jag vänta på D22.



xoxo

Det är inte allt som räknas som går att räkna, och inte allt som går att räkna som räknas.

Det är egentligen inte bra att missa en föreläsning. Men nu, idag så gör jag det. Den börjar precis nu. Det är vårdförbundet som kommer och informerar. Känns ju lite onödigt?
   Ska istället chilla i biblan idag, eller aa plugga. Måste sätta igång till näsa seminarium. Så det blir massa plugg, sen ska jag och D skaffa gymkort! Eller hur ko?! Ja, you heaaaaaard me, GYMKORT!

Annars händer det nog inte så mycket, D22 var här och vi tittade på Seven Pounds igår, den vaar....bra. Faktiskt. Men jag är ganska trög, så det tog ett tag tills jag fattade filmen, började fatta de tio sista minuterna typ.

Jag är gryyyymt trött idag, sovit fyra fem timmar. Blir redbull i skolan. Men måste skynda mig nu! Hörs sen.


Sneakpeak i mitt skafferi

xoxo

Promenad genom stan.

Home sweeeeeeeeeeeeeet home.
   Fi fasen vad kallt det är ute idag. Why God, whyyyyyyyyyyyyyyy. Jag vill ha vår. Nu nu nu nu! Köpa massa vårkläder, ballerinaskor och kjolar. Den här kylan är to much. So much.

Jag är sömnig. Tar en powernap.




Dani & Yo

xoxo

Ungdomen varar mycket längre än ungdomar tror.

Så härligt med sovmorgon. Är det något jag verkligen, verkligen uppskattar, så är det sovmorgon. Det är något med den känslan av att inte tvingas gå upp ur sängen, utan man gör det helt frivilligt. 
   Nu har jag laddat ner Seven Pounds och Slumdog Millionare, ska försöka kolla på de under veckan. Idag ska vi dra ner till stan och shoppa!  Jag ska försöka inte shoppa någonting alls och bara titta på. Hope it goes well. Kommer att bli en utmaning. Men jag gillar ju utmaningar. Karaktärsstärkande.

Ska fortsätta med min gröt nu...Hörs.


Har börjat köpa den här gröten med FIBER i. Duktigt va?

xoxo

Min amigo.

Min mage kurrade jättemycket.
Så jag gick till köket och åt lite marabou. 6 bitar. Amigo.


Men det var bara sex bitar. Så det såååååååååååååååååå.

   Nu ska jag lägga mig.

xoxo

Gör inga andra dumheter än dem som du har verkligt nöje av.

The Notebook!
Yes I have finally seen it! Och jag vill inte admit it, men den är ju helt underbar. Men jag grät inte, var nära, BUT I DIDN´T DO IT.

   Aaanyway, var hos D och käka glass, drack burn och tittade på Fresh Prince. Fresh Prince is the shit. Seminariumet gick nicenicenice för vår handledare hade lunginflammation och jag har inte pluggat ett piss på hela dagen. Dagen har varit bra med andra ord.

Nu ska jag INTE göra en nattmacka för min nyttighetsperiod has officially started.
Är hungrig dock.
Meeeen det finns inte så mycket att göra.



xoxo

Beyoncé - Halo




Redbull ger dig vingar.

Somnade inte förrän halv tre igår
, det var därför jag var crazy trött imorse. Tänkte ta en powernap, men nu har jag dammsugat hela rummet och bäddat sängen så fint så jag funderar på att skippa powernap. För det är så fint.
   Var på Willys med S och D efter seminariumet, köpte toapapper, chips (med 9% fett!), lunch och massa annat. Men jag glömde det viktigaste...Redbull.

Får köpa sen ikväll eller imorgon helt enkelt..jag är så sugen. Så sugen.
 
   Halå! Den där utbytestanten har börjar använda mina muggar och bestick! Jag lackar. Men jag vet inte vad jag ska säga till henne. Hon fååår ju, men hon har ju inte ens frågat. Och om jag ska vara helt ärlig så får hon inte alls, jag vill ha mina grejer för mig själv tack! Hon verkar inte fatta systemet..
Åhh.
Jag ska nog ta en powernap trots allt.


Nu är det fresh här inne.

xoxo


Måndag people.

Damn alltså.
Det var inte lätt att gå upp idag. Det är så varmt under täcket, och så kallt utanför. Jag skulle inte banga på att ligga kvar, en hel dag.
   Fatta skönt.
Känns som om jag bygger väggar, högre och högre murar. Men dom ska ner. Fattar ni? haha


Ha en bra start!

xoxo

Dagens matlagningstips!

Felix Ketchup STARK



Den är inte så stark alls, den är bara grymt god!

I promise.

xoxo


Stället.

Shit var mycket drama på Pussycatdolls! De är fan sjuka i huvudet. Brudar är crazy. I alla fall in America.
   Mamma ringde och väckte mig klockan elva imorse, låg och pratade med henne och pappa en stund, saknar de. Sen klev jag upp, trots motgångar.

Hade väldigt kul igår, vi var på ett ställe som heter stället. Det var djungeltema om jag inte minns fel. Kanske inte bästa musiken, men what to doo. Hade kul ändå.
  Bussen var 25 minuter försenad när vi skulle hemmåt, så jag somnade inte förrän halv fyra. Men nu är jag pigg! Ska lägga mig i sängen och läsa massa och plugga massa. Seminarium imorgon vid nio, damn.
Ska bara titta klart på Pussycatdolls.





RSS 2.0