HAN SPRIDER GLÄDJE.


Amos, världens bästa busschaufför. Han är bäst. Jag ska bli som han.

xoxo

I don´t ever wanna feel. Like I did that day. Take me to the place I love, TAKE ME ALL THE WAAAAAAAAAAAY.

Jag tror den nya kursen har gjort mig deprimerad. Känner mig helt nere. Allt är B A J S.
   Ute är det orkan, känns som om hela huset ska blåsa sönder any minute now. Jag vill hem till mamma. Jag saknar henne så jävla mycket, så jävla jävla jävla mycket. Jag tror jag dör.

Imorgon måste jag upp kvart i sju. Om inte solen skiner kommer jag att gråta. Och kanske tar tåget hem på torsdag. Avslutar inlägget med B A J S.



xoxo

Vi behöver fler sånna.

Skön ju



xoxo

Man kan inte välja hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

Haaaaaaaalååååååååååååååååååååå jag har bara 3400 kr på mitt konto! Fick csn i onsdags och jag har skitlite pengar!    Hur fan ska jag klara mig... köpte jävla  litteratur för 2000 kr nästan.
   Och jag förtjänade min shopping i torsdags! Aja, får se, kanske klarar mig ändå..

Idag var jag och D23 och åt på Kina Muren, skitgod buffé, min mage exploderade typ. Efter det gick vi till njuta och åt jättemuffinsar och drack choklad. Min mage exploderade nästan då också. But it felt goood.

Imorgon börjar nyttiga livet. Och en ny kurs med en bitch-lärare.



xoxo

Sunday morning

Då har vi vridit klockan framåt en timme, tid för sommartid.
   Det ligger drivor med snö ute. Men det är sommartid. Himlen är täckt med moln, men det är sommartid. Sommartider, hej hej!



xoxo

Glöm inte att släcka lampan 20.30 ikväll!

Yeah, you heard me.

   För miljön!


xoxo


Högskoleprovet.

Så var man tvungen att vakna upp till winter wonderland igen. Det började snöa igår och det har inte slutat. Stora jävla snöflingor is in the air.
   Det är lördag och jag är uppe med the tupp.  Tittar på Sabrina tonårshäxan, fan vilken skämmig serie haha. Aja, önska mig lycka till. Eller aa, kommer säkert däcka på plats.

Hoppas jag kan öppna dörren och att den inte är instängd av alla snö..



Inga kor i Pennybridge denna helg.

xoxo

Jävla tenta.

Äntligen! Den här jävla tentan är äntligen över! O-V-E-R!
   Det kanske inte gick så bra men det är slut! Nu är jag ledig till på måndag, ska bli så så så skönt! Har dock ett högskoleprov att skriva på lördagmorgon kl halv nio, ångrar att jag anmälde mig..men what to do, jag har ju payat så jag måste ju gå.

  Men imorgon ska jag snooza till klockan ett!

Shoppade en ny skinnjacka, en kofta, en t-shirt, 2 par strumpbyxor och nytt lepsyl. Yey!

Snart kommer D23.



xoxo

It was you.



xoxo

Våffeldagen idag.



Idag är det våffeldagen! Men det blir nog inga våfflor för mig. Ska äta klart min frukost och åka till skolan snart. Sun is shining.

xoxo

He promised.

Då har man lagat mat. Stekt nudlar med kyckling, det blev lite för starkt..hade i för mycket röd krydda mamma hade skickat med. Well well, I can handle it!
   Har pluggat nästan hela dagen, fick helt okej mycket gjort. Ska läsa lite kanske om jag orkar eller hinner eller jaa..we´ll see. Ska titta på desperate strax ju.

Ha en trevlig kväll!



xoxo

Pluggdag.

Godmorgon alla glada.
   Jag ska snart åka iväg till skolan och ha en pluggdag. På torsdag har jag min första salstenta. Jag kommer att dö.
Pusshej.

Alla får har en tjockis-period.

Jag ställde mig på vågen och till min förskräckelse så stod det helt andra siffror än vad det brukar göra. Jag stod där, panikslagen. Hur hände detta? När hände detta?
   Har gått upp fyra kilo. Mina love-handels has a loooot of loooove nu. Min mage är inte platt längre när jag vaknar på morgonen. Den putar. Den putar people.

Jag trivs inte i min nya vikt. Det känns bara fel. Oh so wrong. Jag ska tillbaka till my old weight innan beach 09 kickar igång i alla fall.
   Just nu snöar det.
Så jag kan nog ta det lugnt.



I helgen blir det hamburgare. Efter en lång månad.

xoxo

Grönrandiga mellanmjölken blir svart!




Vet ni att den 28 mars mellan 20:30 - 21:30 uppmanas hela världens att släcka alla lampor och lysen i husen. Därmed blir grönt mjölkpaket  till svart mjölkpaket fr.o.m imorgon för att Arla vill visa deras stöd för WWF:s Earth Hour. Jag diggar den nya designen. Alla mjölkpaket borde vara svart/vita. Även de röda, som jag helst dricker.

xoxo



Källa: Aftonbladet

Mina babys stör mig när jag ska plugga.





störmoment

xoxo

Gå ofta hem till din vän, för en oandvänd stig växer snart igen.

Imorgon åker jag hem till Uppsala, det ni.
   Det var sjukt länge sen man var i det lilla landet storvreta, och jag måste säga att jag saknar det lite. Mest saknar jag mamma, pappa och min bror.
Det har gått mer än trettio dagar sedan jag var hemma, det är det längsta jag har varit borta hemifrån ever liksom.
   Idag är det riktigt fint väder ute, solen skiner och smälter ner the shitty snow. Det börjar gå framåt..men det skulle tyvärr inte förvåna mig om det blev snöstorm redan ikväll.




xoxo


 


LG Choclate ligger på dödsbädden.

Min LG-mobil har varit med om mycket i dennes dagar. Den har tappats på asfalt, på trägolv, i badrumsgolv och ja, you name it. Den har även dött en gång, åkt in på lagning ända till Sthlm och sedan kommit tillbaka frisk. Frisk som en ärta! Trots det lärde jag mig aldrig värdet av mobilen, den tappades gång på gång ändå. Inte nog med det blev den bortglömd i en snöhög för inte så länge sedan. Jag förtjänar inte dig.

   Så nu har jag beställt hem en ny!



brun som choklad, typ.

xoxo

Elsa Hosk

Det är tråkigt att tvätta..



xoxo

So fresh and so clean!

Idag ska jag tvätta i en tvättstuga. Helt själv. For the very first time.
    Det är sjukt hur mycket smutskläder jag har samlat på mig..har knappt kläder kvar i garderoben. Jag har två kassar kläder och en kasse med skor som ska in i tvätten.

Hoppas jag får igång maskinen bara..

Måste plugga, but I don´t wanna. I just don´t wanna. Men ska försöka plugga en timme i alla fall. Ska träffa gruppen kl sex och göra klart PM:et och sen blir det tv-kväll!

   Men hur som helst. Nu ska jag tvätta. Wish me luck.



xoxo

Sold out all over the world.

Sitter och äter våfflor och tittar på CSI NY. Lite tråkigt ensam, men it tastes goood. Reaal goood. Våfflor är så lätt, och så gott, ska börja göra det varje dag nu.
   Tjockis here I come! Idag var gåbanden(eller vad dom nu heter) upptagna hela tiden på gymmet så det blev bara styrketräning, kommer bli biffigaste biffen!



xoxo

Ny vecka.

Alltså jag måste toppa håret. Det är alldeles för slitet.
   Anyways, det är måndag, en helt ny vecka. I helgen har jag sett sjukt mycket filmer; Lord of wars, Sin City, Madagaskar 2, American History X, halva Texan Chainsaw Massacre och halva Next Friday. Pretty good, huh?

Jag är ledig från skolan under veckan, men har sjukt mycket plugg. PM, artikelskrivning + tenta plugg. Har inte ens börjat läsa två böcker..;S

Ska titta på Oprah nu, Ciao.



xoxo

Helgen.



Denna helg was goood, reeaaalgood.

xoxo

Bajs-Uni.

Nu sitter jag i skolan. Ska skriva är piss-pm med gruppen. Men vi pallar inte. Det ska vara inne next tuesday och vi har typ knappt börjat, knaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas.
   Har tenta om två veckor! Med tusen böcker att läsa. Where do I begin? Where dooo IIIIIIII staaaart?!

Får ta skiten när det kommer next week. Nu ska jag in på facebook.

xoxo

Fredag, den trettonde. Again.




Idag kommer Appe till Örero! :D

xoxo

Resultat.

Hej! Hej! Hej! Hej! Hej!

JAG FICK VG PÅ MIN FÖRSTA TENTA! :D

xoxo

Det är en märklig sak med livet; om du vägrar att acceptera något annat än det bästa så kommer du väldigt ofta att få det.

Godmorgon, imorgon är det fredag.



xoxo

Utkast: Har handlat ...

Har handlat på Willys idag. Köpte godis. Det var ett nöje. Åt dock inget av det. Det var inget nöje. 
   Jag vill ha godis.
Köpte hallonkräm. Så jag äter det.



ska träna med denna ko om en timma

xoxo

Girls night in.

Ikväll är det en riktigt jävla fet tv-kväll!

20:00 Den rätte för rosing
21.00 Desperate Housewives
21:55 Christine


Är det inte toooottaaaalllllyyy fabulouse? Ska göra våfflor ikväll eftersom mjölkens datum tar slut imorgon, så det blir våfflor and good tv. King kommer också, hon har ju liksom ingen tv stackarn. Fattar inte hur hon klarar sig..lilla ko. Anyway, tv är some good shit. Totally top ten material. 

   Kl sex ska vi åka och träna och basta! Utanför snöar det massor, hate it!,  men det är inte snöns fel enligt Lakan. Det är vi som har förvirrat snön?

Ciao.



Sexy mama

xoxo

You spin my head, around around.

För varm gröt idag igen, men what do to. Fick kombinera med kallt glas oboy. Jag har inte ätit choklad på en vecka nu, helt jävla sjukt om jag får säga det själv. Jag dör. Jag dör. Jag dör. Jag åt temtationglassen dock, men det är liksom inte the same. Jag vill bara ta en chokladkaka marabou digestive och sätta tänderna i den. Fatta. Fatta vad gott. Men imorgon ska jag och King ha Donuts-day, can not wait!
   Denna tisdag blir lång, ska till skolan strax (SKIT MÅSTE SKYNDA), ska göra massa arbeten till eftermiddagen..



Tur att det finns glass

xoxo

And one of you will be out.

Godafton alla glada. Då var måndagen aaaaaaaaalmoooooooooooost, almooooooost över!
   Vilken jävlig måndag. Min magkänsla hade alldeles rätt. Kom hem och allt var bara rent ut sagt s k i t. Fick enorm hemlängtan och jag kunde inte koncentrera mig på plugget alls. Speciellt inte efter dagens pisstråkiga föreläsningar. Men har lyckats rycka upp mig med lite phone-calls och fruktsallad med glass, så I´m good. Ska titta klart på Projekt Runway och titta på Sex and the city, sen blire lite sömn? Kanske?
   We´ll see, helt enkelt.

And for the record, ni killar är så sjukt skumma. So wierd. Oh so wierd.




Förra måndagen med King, hihi

xoxo

Miss you.



xoxo

Måndagsbarn.

Godmorgon, det är måndag och min gröt är fööör varm.
   Ännu en gång har hoppet om vår släckts tack vare gårddagens snöstorm och dagens vita täcke utanför. Idag har det skett en flygkrash utan för Ugandas huvudstad Kampala, Metallica-fans är ledsna efter en inställd konsert i Globen och jag har en skoldag från 9 till tre idag. That just sucks. Ser faktiskt inte framemot det. Vaknade upp med dålig magkänsla.
Hoppas den försvinner under dagen..ha en bra vecka nu ni.



skulle inte banga på pannkakor till frukost istället..

xooxo

Internationella kvinnodagen

Jaa, vi kvinnor är väl ändå helt fantastiska. Vi är grymma. Vi är bäst. Därmed denna dag.
   Mamma och pappa begav sig mot Uppsala nyss i snöovädret. Det var helt underbart att ha dom här, insåg verkligen hur sjukt mycket jag har saknat de och att det är bäst i världen. De var här redan kl tio imorse, vi åt mat, drack te och tog en runda på stan. Mamma och pappa hade värsta nostalgitrippen, det var 20 år sedan de flyttade härifrån men de minns så mycket.

Nu är man ensam igen. Pappa fixade kanalerna på tv:n så nu har jag MTV! Thank you thank you thank  youuuuuuuuuuu.

Vi hörs.



xoxo

Temptation in my heart.

Klockan är past tolv. Och jag är trött som fan. Har ätit alldeles för mycket idag. Ätit för mycket MAT. Eftersom jag inte får äta choklad, så blir det MAT. Bröd, pasta, kött, smör, allt.
  Tur att vi får äta mörk choklad och glass, or else I would die. Har klarat mig fyra dagar utan hamburgare, läsk och choklad. So proud.

Här är min fint bäddade säng föresten:





Temptation knäcker.

xoxo

And that´s the way it is.

Har möblerat om, skurat toaletten och dammsugit bort varenda dammtuss som finns i hela huset. Allting är fräääääscht, kan nog kalla mig fresh princess. Bilder kommer garanterat inom snar framtid. Är stolt över mitt städade rum.
   D23 är sjuk, han har mitt busskort så jag är ganska stuck här. Han skulle kommit över idag och vi skulle har gått ut och ätit också. Men men, får se hur det blir, han verkar inte bli bättre i alla fall. Inte för att jag har lust att gå ut själv, har ändå massor att göra här hemma. Har inte ens börjat laga mat, tänkte baka också. Och plugg, där finns det alltid, och då menar jag Alltid något att läsa.

Det slog mig medan jag hängde ut mattorna i balkongen, att jag bor alldeles ensam. Helt själv. Coolt va.




xoxo

Den enda människa du kan ändra på är dig själv.

Godmorgon alla glada!
  Idag är det 7 mars, en lördag. Den palistinske premiärministern Salam Fayyad avgår, en 62-årig man har hittats mördad i sin lägenhet i Esklistuna och Noras skolor har nu slutat servera gratis frukt. 
Så mycket som händer på bara en enda dag, en helt vanlig lördag. 
  I mitt liv händer inte så mycket, har ätit frukost, en skål gröt, ett glas yogurth, en korv, en kopp te och en kalkonmacka. Ska snart sätta igång med städning och laga mat. Mamma och pappa kommer hit imorgon! Får se hur kvällen blir.. ha det bra mina vänner.



 När jag och ko flyttade i måndags, more pictures to come..

xoxo

It´s Friday, I´m inlove.

Fredag! Fredag, fredag, fredag, don´t you just love that word? Det smakar så bra i munnen liksom
    Skoldagen är inte så lång, slutar klockan tolv och ska strax iväg. Vi ska gå igenom kvalitativ metod idag på föreläsningen, interesting right?
Är ganska trött idag, låg och tittade på Efterlyst med D23 tills jag somnade igår runt ett eller två, inte så farligt. Men jag antar att en surtain King kommer däcka så fort hon sätter sig idag..?

Aja, got to go, trevlig fredag! Och glöm inte gratta www.sadia.blogg.se/ hon fyller faktiskt år idag!



H&Ms rouge är riktigt bra

xoxo

Coulda, woulda, shoulda.

Vet ni?
Det finns alldeles för mycket borde här i livet. Jag borde plugga, jag borde äta sallad och gurka, jag borde träna 5 gånger i veckan, jag borde sagt det där, gjort det här och bla bla bla. You know? To much? Visst?
   Man pallar liksom inte. Jag stod liksom idag efter skolan och väntade på bussen. Det var svinpissaskallt och det blåste. Och jag stod där, i min skinnjacka och utan mina beloved tumvantar. And let me tell you, det var PAIN. Och inte nog med det, så var bussen tjugo minuter försenad, let me repeat, tjugo minuter!

Så när bussen väl kommer, och när man väl är hemma så vill man bara lägga sig i sängen och titta på fresh prince, och det är man ju värd också. Men man borde inte det, man borde plugga. Fast än jag har stått och frusit ute i pissväder. Isn´t that crazy.

   Ibland tycker jag det är okej att bajsa snett på alla borden och bara lägga sig i sängen och titta på fresh prince. Så that´s what I did! That is exactly what I did people.



Detta är nog det bästa som finns.

xoxo

Förståndet har sina gränser, endast dumheten är gränslös.

Sovmorgon! Så sköönt så sköönt. Har precis käkat upp resten av salladen från igår och en macka, ska om en stund åka till skolan och träffa seminarie gruppen, sen har vi föreläsning från ett till tre.
   Ska hinna plugga, träna, basta och ringa pappa också, sen sen kan man börja längta till fredag! Ska bli skönt med helg. Igen.

Ska man köpa en sånhär overallgrejsimojs till sommaren?




xoxo

My life got twisted upsidedown.

D23 sitter och kollar på Secret Window, en helt ointressant film. Så jag tänkte passa på att blogga lite. Har precis kollat igenom alla telia reklamer på youtube, alltså pappan...det är så synd om honom.
   Idag så hann jag plugga i några timmar faktiskt, nästan tre timmar efter skolan. Efter det var jag och King och tränade och solade. Duuuuuundeeer. 
 
Vet ni, D23 åt kebabrulle och jag åt en sallad nyss. Duktigt va? Jag åt en sallad! En sallad med kyckling och tzatsikisås med skitgott bröd.

I´m good.

Hm..vad ska jag göra..filmen slutar om tio minuter..ska ta fram glassen så den kan tina lite. Har nya fräsha fresh prince avsnitt som väntar på mig.



xoxo

Cashen vill has, cashen dom tas.

Nu sitter jag och äter glass. Periskoglass med hallonsås. Det är lika gott as it sounds alltså.
   Har varit i skolan idag, en fet föreläsning och en liten samling med seminariegruppen. Måste plugga strax, ska bara äta lite mer glass.

Har ni hört att kungen har begärt om pengar från regeringen till kronprinsessas bröllop? Shit vad kommer det här bli för fancy-bröllop egentligen, varför ska vi skattebetalare paya för hennes klänning? Inte nice.



xoxo

I hate this part right here.

Godmorgon vackra vinterland. Utanför ligger ett fet täcke med vitt vitt snö. Snön som gömt undan alla vårtecken. Som släckt ner vårt hopp.
   It is like so sad.
Tisdag idag, ska hoppa in i duschen nu, äta färdigt mina skorpor först och äta lunch hos M. Sen blir det en runda på stan och storhandel på Willys. Och allt måste göras i min vinterjacka.

Hörs sen!



Skorpor med smör och marmelad är grymt.


xoxo

Donuts..



Aaaallltsååå donuts...that is some GOOD SHIT.
GOOD SHIT!!!!!!!!!!!


xoxo

Glöm vad jag sa igår.

Jävla snö.
   Alltså, jag hatar snö. Snö suger balle.
Varit i skolan idag hela dagen, har informerats om att vi ska ha 3 uppgifter att göra fram till saltentan, helt sjukt!  I dont want to! I dont want to!

Kommer bli plugg everyday now..men men what to do.

Jag tittar på Tyra Banks show nu på trean, jag trodde det hade gått i konkurs?! Men tydligen har hon vunnit en emmy för showen och detta är 4:e säsongen..

  Nu ska jag göra en äggmacka..sen ska jag hjälpa King att flytta. Ciao.



xoxo

Mars baby.

Godmorgon alla glada!
   Kan ni förstå att det är 1 Mars idag!? Det är marsmånad, och jag tycker faktiskt att man kan börja längta till våren nu, på riktigt alltså. Solen skiner, D23 köpte 2kg godis som räckt hela helgen, åt på max igår och sov till fyra, ja kan det bli bättre? Det enda som kanske blir lite jobbigt är att läsa 90 sidor idag och lägga sig tidigt. Skolan sätter igång imorgon, har föreläsningar varje dag. Ångest.

Men ja, nu är det mars i alla fall!

Glad Mars allihoppa.



xoxo


RSS 2.0