He´s just not that in to you.

Alltså det var för varmt idag på beachen. FÖR varmt, jag pallar inte sån värme, jag blir helt snurrig och trött, höll nästan på att köra av vägen på väg hem.
   Jag vet jag ska inte klaga när vi väntat så länge på detta väder! Den här sommaren är så konstig. Känns som om det är ett tomrum i mig. Skitskumt. Fett skumt..

xoxo

No stress.

Hejhej.
   Hemma ifrån en mycket lång dag i Sthlm nu. Är ganska trött och känner mig tjock om magen. Den bara putar. Som pappas mage brukar.
Imorgon ska jag åka och bada. Fan vad onödigt att skriva här, jag är skittrött, ska slagga! Hejdå!


XOXO


You know it.

Hello.
   Är hemma från jobbet, har käkat och sånt och nu ligger jag i sängen med datorn, ni vet en sånhär typisk fredagskväll. Ska till sthlm och shoppa lite imorgon men lillkusinen och sen på en sen studentfest. Jag vet inte varför men jag har sån lust att shoppa bort alla mina pengar. Haha.
Fick föresten tillbaka tentaresultat idag, blev godkänd, lyckaaaaaaaa. Så jag fååår shoppa bort my money. Jag får! 
   Tror ja börjar bli hes.
xoxo


PS. RIP MJ.


oh jag lättar, jag flyger, jag svävar fram, låt det aldrig ta slut.

faaaaaaaaaaan vad jag är trött. Har sommarjobbat i 6 dagar och jag är helt förstörd! ska däcka. en stund.

Sunday.

Hejsan, ska börja jobba kl. 07.30 imorgon. Jippiiii. Slutar 16.30, jippiii. Det är min tredje dubbelgång och mitt första dag-pass, får se hur det går..
   Har fått sämsta schemat, har bara 4 lediga helger under hela sommaren och så har jag ledigt mitt i veckan varje vecka. Vad ska jag göra med lediga dagar mitt i veckan? Kan inte direkt planera någon charter-resa. Och så slutar jag jobba 20 augusti, förhoppningsvis tidigare..v i l l i n t e j o b b a. Ska ringa chefen i veckan och klagaaaaa!

Imorgon kommer min kusin från L.A och hälsar på i 2 veckor, har aldrig träffat honom, ska bli roligt. Min moster från BD bor här också i veckan, så det kommer bli full house här.

Nog om mitt tråkiga liv, ska läsa min cosmo nu. xoxo

The pretenders.

Jag tror inte det.
Det känns inte så.
Och så ska det nog inte kännas.
Eller jag vet.

Örebro.

Godkväll. Idag har jag då varit i Pennybridge, jag åkte buss och tåg längre än tiden jag var där. Varför ska allt ta tid och varför ska allt kosta money.
   Jag är jättetrött. Det ska ni veta. Och tröttare kommer jag att bli.
Imorgon ska vi till almunge till J´s stuga, rooadtrip, jag som är sämst på att köra bil. Plus att det kommer att regna. Plus att jag inte hittat min sovsäck. Plus att jag inte har något att grilla!

En minut kvar tills honeybunny ska ringa enligt honeybunny. Så jag avslutar här. Glaad midsommar!

Dont you know?

Oh my GOD, Jimmy Cho kommer gästdesigna hos H&M! Då bara måste måste måste man få tag i skorna. Men jag är inte sån person som slåss. Fan alltså. Ska ta med pappa så kan han få omkull alla med sin mage.
   Dagens händelse var att jag svimmade på jobbet. Stod och handventilerade med revivation på brukaren och helt plötsligt börjar jag svettas och må illa, byter av med en annan tjej och sen går jag in till köket för ett glas vatten. Kommer aldrig dit. Jag kommer bara ihåg att jag gick tre steg och sen blev allt svart. Sen vaknade jag av att en tjej skaka på mig och ba Haalååå. Ja ba aa? Hon ba du har svimmat. Ja ba jaaaaahaaaaaaa, så börja ja garva så störd som jag är. Två blåmärken fick jag på köpet, thaaaanks.

Imorgon ska jag faktiskt till Öre och hämta lite skor till mig som jag inte fick plats med. Så får jag träffa honeybunny och hans fishund.

M å s t e s o v a. xoxo

Here it is.

Godkväll! Jag måste bara erkänna en sak, jag körde fel när jag skulle hem ikväll, haha. Jag har bott i Uppsala hela mitt liv och jag körde fel.
Akwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard.
   Jobbet gick väl bra, men enligt mitt schema kommer jag inte få någon jäkla semester,alltså långsemester. Jag vill gråta. Jag vill åka bort ur det här jävla regn-landet, men nej nej. Fasiken alltså. Måste börja planera lite så jag får något roligt gjort i sommar? Blä. I Sverige.

xoxo


Return of the Mack

Hahaahah jag måste blogga. Jag har fått hot! 
   Ja, nu är det sommarlov. Varje sommarlov är det faktiskt något nytt i mitt liv, vare sig det är bra eller dåligt är det alltid något nytt som händer. Det kanske är bra, för jag har hört att man växer som person efter varje erfarenhet man får. I sommar ska jag jobba som personlig assistent för en person med en ryggmärgsskada och är därmed förlamad från halsen och ner, personen behöver till och med hjälp att andas.
   Jag tror att det kommer bli världens största fetaste utmaning och I am ganska nervös eftersom min första dag är imorgon. Plus att jag ska köra bil dit, och när jag tänker efter så har jag aldrig kört helt ensam i bilen så långt. MY GOSH.
Ska börja med kvällspass som slutar halv elva på kvällen.

Aaa, egentligen ska jag väl gå och lägga mig nu då eftersom jag ska på utbildning om respirationgrejs kl 09.00 på sjukhuset, men ska prata med honeybunny innan läggdags.

I´m back to run the show.

Sjung om studenternas lyckliga dar.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! EN TERMIN AVKLARAD! Gick superfort. To fast to furious! Skrev sista tentan idag, så jag åker hem till muppsala igen på söndag för tre månaders sommar..
    Kan inte fatta att det var exakt ett år sen jag tog studenten nu, stackars studenterna detta år, det liksom regnar! Fan vad mycket jag har pluggat det här halvåret, är helt jävla slut. Men det känns så skönt, it is finally over. Kommer sakna mina cows och min honeybunny såklart. Men vi ses i Sthlm på paaaaaaaaaaaaartyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy



xoxo

RSS 2.0