Kolla brännan!




xoxo

Waaait a minute.

Hej alla monkey losts.
   Har precis varit Champions Leage final, och med min lilla mini tv var det fan inte kul att titta på. Måste kolla med förstoringsglas på vad det står. Ja. Jag är så extremt trött, äcklig och bläig you knoow? Åt precis en kebabtallrik. FAT ASS.  Orkar ingenting, och snälla honeybunny kan du någonsin börja diska? Det börjar bli en jävla hög nu alltså, och jag tänker inte diska det. Och som på GRÄDDE PÅ MOSET så börjar vi kvart över åtta imorgon, en föreläsning i fyra timmar. FYRA TIMMAR! Fet grädde på moset. Hata grädde på moset.




xoxo / PMS-biaatchen

  

Ain´t no loooooooooove, in the heart of the city.

Heeeeeeeeeeeeeeey, ms busy här. Jag har så fullt upp hela tiden så jag hinner inte blogga! So little time, soo much to do you know!
   Jag skojar. Jag har tid. Jag bara suger på att blogga. There you have it!
Ja, vad har hänt på senaste tiden....har varit i Uppsala, skrivit labbrapport och jag har fått mycket slitet hår har jag upptäckt.
eee har en tenta nästa vecka som känns lite...hej ig. Men, det löser sig, för efter tentan är det lov från allt jävla pluggande. Då har det gått en hel termin! En hel termin på sjuksköterskeprogrammet, det ni!

Nu så ska jag, jag vet inte..vad ska jag göra? Kanske ska läsa lite eller gå in på facebook..läsa, fb? läsa, fb? läsa, fb? får väl se..kanske går och drar ur sladden på min honeybunnys dator HAHA!




xoxo

Fyfasiken.

Vet ni vad som är riktigt gott?
   Nykokt färskpotatis med skagenröra. Skitlätt och skitgott. Jag ska börja köpa mer potatis. Det är grejjer.

Idag har vi haft en föreläsning på nästan fyra timmar. Jag kände mig döende. Föreläsaren bara babblade, och babblade och babblade och sket i om man hängde med eller inte. Så jag kände mig döende.
   Tog bussen med King pga spöregn hela morgonen. Det är 18 maj och spöregn, plus att man fortfarande måste ha på sig skinnjackan och sjalen. What´s up with that?  När kommer sommaren egentligen..



xoxo

Livet är så hårt.

Kära dagbok.
Imorgon ska lägenheten besiktigas. Det betyder grov rengöring av hela lägenheten. Grov rengöring. Golv, tak, väggar, lampor, skåp, toa, kök hall och förråd. Det suger sån jävla balle. Jag har stått i köket i två timmar nu och skrubbat vår äckliga kyl, torkat alla skåp, rengjort spisen och fläkten men ändå är jag inte klar..
   Jag saknar min mamma så sjukt jävla mycket. Jag önskar jag var hemma i Uppsala med min familj just nu, istället för att vara här med moppen.  Jävla bajs mopp! Ska gråta en skvätt och sen fortsätta.

Hade bra alla glada


Hej!



xoxo

Helvete då.

JAG ÄR ARG. ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.ARG.
JAG ÄR ARG.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG. FYFAN ALLTSÅ. FY! FAN! JAG HAR BAKAT KAKOR HELT ENSAM. OCH NU SKA JAG ÄTA DE HÄR JÄVLA PISS KAKORNA ENSAM.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG.
JAG SKA DÖ AV ÅDERFÖRFETTNING PEOPLE.



XX

Sallad smakar bajs.

Vaaaaaaaaaaaaarför äter man sallad? Det smakar fan BAJS.


xoxo


TENTAN ÄR ÖVER FÖRFAAAAAAN.

Ja, that is the main reason till min inaktivitet.
   Jag har typ pluggat? That is so not me. Men påååååååå universitetet måste man faktiskt plugga. Anyhoooow, så skrevs tentan imorse klockan åtta. Vet inte hur det gick. Men får jag IG kommer jag hänga mig or something. Imorgon börjar vi med cirkulationen och nästa tenta är exakt om en månad.. it is hard maan..Life is hard. Men mina cows och D23 räddar mig. :D



      


xoxo

RSS 2.0